BÜNSEM Yaşam Boyu Öğrenmede e-Öğrenme Teknolojileri Kalite ve Akreditasyon Çalıştayında

Kurumumuz Müdürü Yrd. Doç. Hüseyin KAYGIN ve Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. İhsan Çağatay ULUS Tübitak Desteğiyle, Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen ve The Universities Association for Lifelong Learning (UALL) , Oxford University Department for Continuing Education ,University of Glasgow, The Open University, Pearson ,YÖK ,ÜNİSED Anadolu Üniversitesi' den katılımcıların oluşturduğu "E- Learning Technologies For LifeLong Learning: Steps Toward Quality and Accreditation ( Yaşam Boyu Öğrenmede e-Öğrenme Teknolojileri Kalite ve Akreditasyon)" çalıştayına katıldılar. Best Western Hotel Konak'ta , 15-17 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşen çalıştayda Yaşam Boyu Eğitimde bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı ile avantajları ve dezavantajlarının tartışılarak kredilendirmeye uygun uygulamaların ve kaliteye yönelik kriterlerin belirlenmesi, kredilendirme ve akreditasyon için süreçlerin İngiltere örnekleri temelinde değerlendirilmesi  ve ülkemize uygun bir kredilendirme sistemi için yol haritası oluşturulması konuları üzerinde duruldu.