Merkez Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin KAYGIN'ın da aralarında yer aldığı Türkiye Üniversiteleri Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Üniversitemizin ev sahipliğinde 18-19 Ekim 2018 tarihileri arasında gerçekleştirilen TÜSEM 2018 Sonbahar Konseyi Toplantısı sonucunda alanın kararlar doğrultusunda TÜSEM’lerin çalışma alanları, işbirlikleri ve projeleri hakkında MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nesir GÜL'ü ziyaret ederek bilgi paylaşımında bulundu. Genel Müdürlük ile ayrıca, eğitim programları ve halk eğitimi merkezlerindeki eğitimlerin benzeşen yönleri, eğitimlerin verilme koşulları, eğitimcilerin görevlendirilme şartları gibi konular tartışıldı. Toplantı üniversiteler ile MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ortak yapması uygun olabileceği faaliyetler üzerinde çalışılmasına karar verilmesi ile sona erdi.

• İş Sağlığı Ve Güvenliği Temel Eğitimini tamamladık.

• BÜNSEM Yaz Akademisi Eğitim Programı tamamlandı..

• Baba Destek Eğitimi’nde sertifikalar verildi

• BÜNSEM Müdürü TÜSEM Konseyi Bahar Toplantısında Konuştu.

• Hayatta Bir Adım Önde Olmak

• Robotik Kodlama Eğitimini Tamamladık

• Türkiye Üniversiteleri Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM), MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

• Baba Destek Eğitimi Programı Tamamlandı.

• Zirve Seni Çağırıyor

• TÜSEM Sonbahar Konseyi Üniversitemizde Toplandı.