A1-2 SEVİYE İNGİLİZCE KURSU

Eğitim Programının Adı

A1-2 Seviye İngilizce Kursu

Dinleme: Beni yakından ilgilendiren konulara ilişkin (söz gelimi kendim, ailem, alışveriş, yakın çevre, iş) anlatımları ve sıklığı son derece yüksek bir söz dağarcığını anlayabilirim. Gazete ilanlarının yalın ve basit iletilerin temel anlamını kavrayabilirim.

Okuma: Kısa ve çok yalın metinleri okuyabilirim. Reklam, prospektüs, menü ve tarife gibi gündelik belgelerde öngörülen özel bir bilgiyi bulabilir kısa ve yalın kişisel mektupları anlayabilirim.

Konuşma: Ailemi ve öteki kişileri, yaşam koşullarımı, eğitimimi ve güncel ya da yakın mesleki etkinliğimi yalın öğelerle betimlemek için bir dizi cümleden ya da anlatımdan yararlanabilirim.

Yazma: Basit ve kısa not ve mesajlar yazabilirim. Çok basit kişisel bir mektup, örneğin bir teşekkür mektubu yazabilirim.

Eğitim Programı için Gereksinimler nelerdir?

İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar, tablet veya telefon yeterlidir.

A1 düzeyinde yeni başlayanlar için uygundur.

Neler Kazanacaksınız?

Yaygın Eğitim Kurumları Yabancı Diller A1-2 Seviyesi İngilizce Kurs Programı ile kursiyerlerin Avrupa Diller Ortak Çerçevesi’ne göre;

1.Kendileri ve aileleri, alışveriş, görmek istedikleri yerler, meslekler vb. konularda sıkça karşılaşılan ifade ve deyimleri anlamaları,

2.Kendi tecrübelerini uygun ifade ve deyimlerle anlatabilmeleri,

3.Gündelik konular hakkında basit bilgi alışverişi yapabilmeleri,
4.Gündelik işleri yaparken iletişim kurabilmeleri,
5.Anlık ihtiyaçlarını ve duygularını dile getirebilmeleri,
6.Geçmişlerini basit ifadeler kullanarak tanımlayabilmeleri,
7.Çevrelerini betimleyebilmeleri,
8.Yapılan bir davete uygun karşılık verebilmeleri,

14 Ekim 2021 Perşembe 17.00’a kadar

Eğitmen Bilgisi

Öğr. Gör. Koray TİRYAKİ

Öğretim Görevlisi Koray Tiryaki, Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden lisans derecesine sahiptir. Halen Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Aynı üniversitede Yabancı Diller Yüksekokulu müdür yardımcısıdır. Araştırma ilgi alanları arasında dil ve kültür, yetişkin öğrenenler, İngiliz Dili Öğretiminde teknolojiyi bütünleştirme, İngiliz Dili öğrenimi ve öğretiminde özerklik yer almaktadır.

Eğitim Tarihi

16 Ekim 2021 – 4 Aralık 2021

Cumartesi günleri 10.00-12.00

Pazar günleri 10.00-12.00

32 saat

Çevrimiçi Online

30 kişi

Katılım Belgesi ya da Başarı Belgesi.

Sınav yapılacaktır.

Eğitim Ücretlidir. Ücret hakkında merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.