Alkol ve Madde Bağımlılığı Eğitim Programı Gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay Ulus tarafından Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM) bünyesinde “Alkol ve Madde Bağımlılığı Eğitim Programı” gerçekleştirildi. Yüz yüze yapılan etkinliğe öğrenciler  katılım gösterdi.

Eğitimde Alkol, Tütün ve Madde Bağımlılığı gibi konularda bilgiler sunuldu. Alkol ve Madde Bağımlılığının kişiler üzerindeki olumsuz etkilerini,  aile faktörü, okul faktörü, çevresel faktörler üzerindeki etkileri anlatıldı. Eğitim öğrencilerin katılımı ile yapılan soru cevap  niteliğinde son buldu.

• Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Gerçekleştirildi.

• Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Erasmus+Akreditasyonu kapsamında BÜNSEM bünyesinde görevli personeller İtalya'da (Udine) gerçekleştirilen hareketliliğe katıldılar.

• GEBE MASAJI KURS PROGRAMI-I. Modül (Temel Masaj Teknikleri ve Uygulama Koşulları) Gerçekleştirildi.

• 3. Nöropsikolojik Değerlendirme Eğitimi Tamamlandı.

• Siber Güvenlik ve Sosyal Medya Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi.

• BÜNSEM Personelleri tarafından Huzurevi Ziyareti gerçekleştirildi.

• Türkiye’de Şirket Türleri ve Ticari İşletmelerin ve Şirketlerin Kuruluş İşlemleri Semineri Gerçekleştirildi.

• Merkezimiz ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında toplantı gerçekleştirildi.

• TÜSEM Konseyi 2023 Sonbahar Çalıştayı'na Merkezimiz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ve Merkezimiz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS katılım sağladı.