Alkol ve Madde Bağımlılığı Eğitim Programı Gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay Ulus tarafından Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM) bünyesinde “Alkol ve Madde Bağımlılığı Eğitim Programı” gerçekleştirildi. Yüz yüze yapılan etkinliğe öğrenciler  katılım gösterdi.

Eğitimde Alkol, Tütün ve Madde Bağımlılığı gibi konularda bilgiler sunuldu. Alkol ve Madde Bağımlılığının kişiler üzerindeki olumsuz etkilerini,  aile faktörü, okul faktörü, çevresel faktörler üzerindeki etkileri anlatıldı. Eğitim öğrencilerin katılımı ile yapılan soru cevap  niteliğinde son buldu.