Bartın Şehir Tarihi Eğitim Programı Başarı İle Tamamlandı.

Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezice 04 Kasım 2020 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlemiş olduğumuz, Bartın halkı ve öğrencilere yönelik Bartın Şehir Tarihi Eğitim Programını (İlk Çağdan Bugüne) Dr. Öğr. Üyesi Tunay KARAKÖK ve katılımcılar eşliğinde başarıyla tamamladık. Katılımcılar Bartın Şehir Tarihi hakkında bilgi sahibi oldular. Programın sonucunda katılım sağlayan katılımcılara “Katılım Belgesi” hazırlanmıştır.