Gençlerde Beceri Artırma Eğitimi Sertifika Programı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) işbirliyle hazırlanan “Gençlerde Beceri Artırma Eğitimi” Programı 22 Haziran 2022 tarihinde yoğun bir katılım ile başarı ile gerçekleştirildi. Program kapsamında; Öğr. Gör. Yahya AKKAYA tarafından, “Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Topluluk Önünde Konuşma”, Öğr. Gör. Dr. Cihangir KASAPOĞLU tarafından “Uluslararası İş Etiketi”, Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS tarafından “Dayanıklılık (Rezilyans), Strese Tahammül ve Esneklik” ve Dr. Öğr. Üyesi Sabahattin ÇETİN tarafından “Muhakeme, Problem Çözme ve Kavrayış Yeteneği” eğitimleri verildi.

Eğitim programı Merkezimiz Yönetimi ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) temsilcilerinin, eğitimcilere teşekkür belgelerini sunmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.