Merkezimiz Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeleri İnci Bankoğlu Eğitim ve Kültür Vakfını ziyarette bulundular.

Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi (BUNSEM) yönetim kurulu başkanı Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, müdür yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay Ulus ve Öğr. Gör. Osman Şalcı, yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş ve Dr. Öğr. Üyesi Hande Uyar Oğuz İnci Bankoğlu Kültür ve Eğitim Vakfı (İBEV) kurucu üyesi İnci Bankoğlu, yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Mustafa Artar, Semdal Çınçın, Sema Tosyalı ve Dr. Mehmet Korkut'a ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette, İnci Bankoğlu Kültür ve Eğitim Vakfı (İBEV) yönetim kurulu üyeleri tarafından vakfın şu ana kadar yapmış olduğu ve gelecekte yapmayı planladığı çalışmalar ve projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

İnci Bankoğlu Kültür ve Eğitim Vakfı (İBEV) yönetim kurulu üyelerine davetleri için teşekkür eden BUNSEM yönetim kurulu başkanı ve merkez müdürü Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, İBEV ve üniversitemizin gelecekte birlikte yapacağı ortak eğitimlerin, programların ya da projelerin Bartın bölgesine önemli bir katkı sunacağını ifade etti.