Okul Öncesi Eğitimde Aile Katılımı Eğitimi Tamamlandı.

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Osman ŞALCI tarafından Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM) bünyesinde “Okul Öncesi Eğitimde Aile Katılımı” adlı eğitim gerçekleştirildi. Eğitime akademik, idari personel ve öğrenciler katılım sağladılar.

Eğitim kapsamında okul öncesi dönem çocuklarının özellikleri, okul öncesi eğitim, okul öncesi eğitimin çocuğun gelişiminde ki önemi ve ebeveynlerin okul öncesi eğitime katılımının çocuklar, öğretmen, aile ve okul açısından yararları hakkında bilgiler verildi. Okul öncesi eğitim kapsamında ailelerin gerçekleştirebilecekleri aile katılım örnekleri sunuldu. Eğitim soru-cevap etkinliğinin ardından sona erdi.