Temel Word-Excel Eğitimi ve Bilgi Teknolojileri Eğitimi Tamamlandı.

Bartın Üniversitesi Personeli Mesut ÇIVAK tarafından Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BÜNSEM) bünyesinde Yahya Kemal Beyatlı Derslik  Binasındaki Bilgisayar Laboratuvarında düzenlenen “Temel Word-Excel Eğitimi-Temel Bilgi Teknolojileri Eğitimi” tamamlandı.  Eğitime idari personel, akademik personel ve öğrenciler katılım sağladı. Eğitimde katılımcılar Temel Word-Excel Eğitimi-Temel Bilgi Teknolojileri alanlarında bilgi sahibi oldular.