image/svg+xml
image/svg+xml

Teşekkür Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde pandemi döneminde 1 Mart 2020 - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında kurs veren öğretim elemanlarına teşekkür belgesi takdim edilmek üzere Ağdacı Yerleşkesinde yer alan konferans salonunda tören düzenlendi.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sedat YAZICI, BÜNSEM yönetimi ve yönetim kurulu üyeleri ile eğitimlere katkı sunan akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Belge takdim töreninde ilk konuşmayı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin KAYGIN yaptı. KAYGIN konuşmasında; Merkezimiz bünyesinde bölgenin ve şehrin gelişimine katkı sağlayan eğitimlerin yanı sıra çeşitli kurumlarla işbirliği içinde bulunarak çeşitli alan ve konularda eğitimler düzenlediklerini iletti ve eğitimler hakkında bilgi verdi. Belirtilen tarihlerde düzenlenen eğitimlere katkı sunan eğitmenler ile idari personele teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN konuşmasında yaygın eğitim faaliyetleri için sürekli eğitim merkezinin öneminden, yeni süreçte elde edilen başarıdan ve gelecek dönemde daha fazla eğitim programı ile bu gelişimin sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından eğitime katkı sunan öğretim elemanlarımıza ve idari personellerimize Rektörümüz, Rektör Yardımcımız, Merkez Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.
  • Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Gerçekleştirildi.

  • Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Erasmus+Akreditasyonu kapsamında BÜNSEM bünyesinde görevli personeller İtalya'da (Udine) gerçekleştirilen hareketliliğe katıldılar.

  • GEBE MASAJI KURS PROGRAMI-I. Modül (Temel Masaj Teknikleri ve Uygulama Koşulları) Gerçekleştirildi.

  • 3. Nöropsikolojik Değerlendirme Eğitimi Tamamlandı.

  • Siber Güvenlik ve Sosyal Medya Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • BÜNSEM Personelleri tarafından Huzurevi Ziyareti gerçekleştirildi.

  • GEBE MASAJI KURS PROGRAMI-I. Modül (Temel Masaj Teknikleri ve Uygulama Koşulları) Gerçekleştirildi.

  • Türkiye’de Şirket Türleri ve Ticari İşletmelerin ve Şirketlerin Kuruluş İşlemleri Semineri Gerçekleştirildi.

  • Merkezimiz ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında toplantı gerçekleştirildi.

  • TÜSEM Konseyi 2023 Sonbahar Çalıştayı'na Merkezimiz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ve Merkezimiz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS katılım sağladı.