TÜSEM Konseyi 2021 İlkbahar Toplantısı Gerçekleştirildi.

Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi ilkbahar toplantısı, 01-02 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi ilkbahar toplantısı 2 gün sürdü. Toplantının açılış konuşmasını Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM) Müdürü ve TÜSEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Kaygın gerçekleştirdi. Toplantının devamında TÜSEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Kaygın ve çeşitli kurumlardan katılan konuşmacılar sunumda bulundu.

Toplantı programı 1 Temmuz’da “Açılış”, “TÜSEM ve ÜNİSED Sunumu”, “BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve Üniversitelerin Rolü”, “Micro-Credentials & Digital Badges: Why We Need to Take a Serious Look” konuları çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.

2 Temmuz’da gerçekleştirilen toplantının programı “Vuca Dünyasında Etki Yaratmak İçin Yaşam Boyu Öğrenme”, “Prospective Report on the Future of Non-Formal and Informal Learning: Towards Lifelong and Life-wide Learning Ecosystems”, ”Learning and Innovation Spaces for Continuing Education”, Sürekli Eğitim Merkezleri – Sorunlar, Çözüm Önerileri, Tecrübe Paylaşımı” şeklinde gerçekleşmiş ve programı soru-cevap izlemiştir.

Toplantı, Sürekli Eğitim Merkezlerinde mevcut durumun ve hedeflerin değerlendirilmesinin ardından son bulmuştur. Kapanış konuşmasını TUSEM Yönetim Kurulu gerçekleştirmiştir.