Merkezimiz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ve Merkez Müdür Yardımcısı İhsan Çağatay ULUS TÜSEM Konseyi 2022 İlkbahar Toplantısına katıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) ve Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi (TÜSEM) işbirliğinde düzenlenen 2022 Bahar Toplantısı ve Sürekli Eğitim Çalıştayı'na TÜSEM Yönetim Kurulu Başkanı olarak Merkezimiz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN  ve Merkezimiz Müdür Yardımcısı İhsan Çağatay ULUS katılım sağladı.

Çalıştayda, nitelikli bilginin toplumla buluşturulması, hayat boyu öğrenme bilincinin yaygınlaştırılması ve çeşitli meslek gruplarına yönelik düzenlenen eğitimleri destekleyecek projeler ele alındı. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü ihtiyacına yönelik bilimsel çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda, sürekli eğitim uygulamalarında yaşanan sorunlar da tartışıldı.