WISELIFE (Raising Awareness About Ageism)'' başlıklı Erasmus+Stratejik Ortaklık (KA204) Projesinin Macaristan’ın Szeged Şehrinde Yapılan Toplantısına Merkezimiz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ve Merkezimiz Müdür Yardımcısı İhsan Çağatay ULUS katıldı.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü̈ Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ile Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS, ''2020-1-TR01-KA204-093161 numaralı WISELIFE (Raising Awareness About Ageism)'' başlıklı Erasmus+Stratejik Ortaklık (KA204) projesinin 21-24 Eylül 2022 tarihlerinde Macaristan’ın Szeged şehrinde gerçekleştirilen üçüncü uluslararası toplantısına katıldılar.

Bu toplantıda projenin ortakları olan ülkeler (Yunanistan, Macaristan, Polonya, İtalya) ve Türkiye’den İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Bartın Üniversitesi, Haziran-Temmuz aylarında 65 yaş üzeri ileri yetişkinlere farklı alanlarda (yoga, nefes egzersizi, sosyal medyanın kullanımı ve e-ticaret, e-devletin kullanımı, siber suçlarla mücadele, sanat etkinlikleri, grup rehberliği ve farkındalık) verdikleri eğitimlerle ilgili bilgi, belge, fotoğraf ve video paylaşımlarında bulundular. Ayrıca toplantıda farklı ülkelerde verilen eğitimlerle ilgili fotoğrafların ve videoların içerdiği daha önce hazırlanan kısa bir belgesel paylaşımında bulunuldu. Toplantının son kısmında proje kapsamında İzmir, Bartın ve İtalya’da gerçekleştirilecek olan toplantıların planlaması ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunarak toplandı sona erdirildi.