WISELIFE (Raising Awareness About Ageism)'' başlıklı Erasmus+Stratejik Ortaklık (KA204) Projesinin Toplantısına Merkezimiz Müdürü Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ve Merkezimiz Müdür Yardımcısı İhsan Çağatay ULUS katıldı.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü̈ Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ile Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS, ''2020-1-TR01-KA204-093161 numaralı WISELIFE (Raising Awareness About Ageism)'' başlıklı Erasmus+Stratejik Ortaklık (KA204) projesinin 19-22 Nisan tarihlerinde Polonya’nın Łódz şehrinde gerçekleştirilen üçüncü uluslararası toplantısına katıldılar.
Bu toplantıda projenin yürütücülüğü yapan İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nesrin ORUÇ ERTÜRK, proje kapsamında bu zamana kadar yürütülen ve gelecekte yapılması beklenen çalışmalar ilgili ayrıntılı bilgiler paylaştı. Toplantının son kısmında ise projenin üyesi olan kuruluşların sorularına ve görüşlerine yer verilerek toplantı sonlandırıldı.