Merkezimiz ile İnci Bankoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı arasında toplantı gerçekleştirildi.

İnci Bankoğlu Kültür ve Eğitim Vakfı (İBEV) yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Mustafa Artar, Semdal Çınçın, Sema Tosyalı ve Dr. Mehmet Korkut, Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (BUNSEM) yönetim kurulu başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Kaygın, müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay Ulus ve yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Ertuğrul Erdurmuş, Dr. Öğr. Üyesi Hande Uyar ve Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır’a ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette, İnci Bankoğlu Kültür ve Eğitim Vakfı (İBEV) yönetim kurulu üyeleri tarafından vakfın şu ana kadar yapmış olduğu ve gelecekte yapılması beklenen çalışmalar ilgili ayrıntılı bilgiler sunuldu.

İnci Bankoğlu Kültür ve Eğitim Vakfı (İBEV) yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden BUNSEM yönetim kurulu başkanı ve merkez müdürü Dr. Hüseyin Kaygın, IBEV ve üniversitemizin gelecekte birlikte yapacağı ortak eğitimlerin, programların ya da projelerin bölgemize önemli bir katkı sunacağını ifade etti.

• Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Erasmus+Akreditasyonu kapsamında BÜNSEM bünyesinde görevli personeller Macaristan Budapeşte'de gerçekleştirilen hareketliliğe katıldılar.

• Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Gerçekleştirildi.

• Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Erasmus+Akreditasyonu kapsamında BÜNSEM bünyesinde görevli personeller İtalya'da (Udine) gerçekleştirilen hareketliliğe katıldılar.

• GEBE MASAJI KURS PROGRAMI-I. Modül (Temel Masaj Teknikleri ve Uygulama Koşulları) Gerçekleştirildi.

• 3. Nöropsikolojik Değerlendirme Eğitimi Tamamlandı.

• Siber Güvenlik ve Sosyal Medya Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi.

• BÜNSEM Personelleri tarafından Huzurevi Ziyareti gerçekleştirildi.

• Türkiye’de Şirket Türleri ve Ticari İşletmelerin ve Şirketlerin Kuruluş İşlemleri Semineri Gerçekleştirildi.

• Merkezimiz ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında toplantı gerçekleştirildi.