Pandemi Sürecinde Stres ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri (Uzaktan Online Eğitim)

Program Adı

Pandemi Sürecinde Stres ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri

21 Mayıs 2020 Perşembe

Başvurular çevrimiçi/online alınacaktır.

Program Zamanı

22 Mayıs 2020 Cuma Günü

Saat: 21:30

Program İçeriği

Yetişkinlerin pandemi sürecinde yaşadıkları stres ve stresle başa çıkmada etkili yöntemler hakkında bilgi verilecektir.

Programın Kazanımı
Stres ve başa çıkma yollarının öğrenilmesi ve ruh sağlığın olumlu bir şekilde sürdürülmesinin sağlanılması.

Program Süresi

1 Saat

Program Şekli

Canlı Uzaktan Eğitim

150 kişi ile sınırlıdır.

Kimler Katılabilir

Yetişkinler, Aileler

Belge

• Program sonunda katılımcılara E-KATILIM BELGESİ verilecektir.
  • Katılımcılar dilerse basılı belge talebinde bulunabilecek olup, belgeler karşıdan ödemeli olarak adreslerine gönderilecektir.

Eğitmen

Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS

1985 Kayseri doğumludur. Lisans eğitimini 2007 yılında Akdeniz Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalında tamamlamıştır. 2007-2008 yılları arasında Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2012 yılında Texas Üniversitesi-San Antonio Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık yüksek lisans, 2016 yılında da Texas A&M Üniversitesi-Corpus Christi doktora programlarından mezun olmuştur. 3000 saatin üzerinde bireysel, grup ve aile danışmanlığı üzerinde deneyimi vardır. 2013-2015 ve 2017-2018 yılları arasında araştırma görevlisi olarak çalışan hocamız, 2018 yılından beri Bartın Üniversitesi’nde öğretim üyesi ve Bartın Üniversitesi Sürekli Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde müdür yardımcı olarak çalışmaktadır. Çeşitli kurumlarda, çalıştay ve kongrelerde stres ve stresle başa çıkma yöntemleri, kitle psikolojisi, iletişim becerileri gibi konularda eğitimler vermiştir.

Programa Giriş ve Kullanıcı Bilgileri

Kayıt yaptıran tüm katılımcılar için;

Kullanıcı Adı: 3buT.C. Kimlik numaranız (Örnek: 3bu12345678911)
Şifre: 3bu2020

Program Giriş Linki;