Pandemi Döneminde Stres ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri

COVID-19 ve Stres

Stresle Başa Çıkma Becerileri ve Yöntemleri

Nefes Farkındalığı Etkinliği

ONLİNE KAYIT YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Eğitim Programı için Gereksinimler nelerdir?

İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar, tablet veya telefon yeterlidir.

Bu Eğitim Programına Kimler Katılabilir?

Akademik personel

İdari personel

Öğrenciler

Neler Kazanacaksınız?

Bu eğitimin sonucunda bireyler yaşamlarında özellikle de pandemi sürecinde karşı karşıya kaldıkları stres ile nasıl başa çıkacaklarını ve başa çıkmak için hangi yöntemleri kullanabileceklerini öğrenirler.

Son Başvuru Tarihi

19 Mart 2021 Cuma 13.00’a kadar

Eğitmen Bilgisi

Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS

1985 Kayseri doğumludur. Lisans eğitimini 2007 yılında Akdeniz Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalında tamamlamıştır. 2007-2008 yılları arasında Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2012 yılında Texas Üniversitesi-San Antonio Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık yüksek lisans, 2016 yılında da Texas A&M Üniversitesi-Corpus Christi doktora programlarından mezun olmuştur. 3000 saatin üzerinde bireysel, grup ve aile danışmanlığı üzerinde deneyimi vardır. 2013-2015 ve 2017-2018 yılları arasında araştırma görevlisi olarak çalışan hocamız, 2018 yılından beri Bartın Üniversitesi’nde öğretim üyesi ve Bartın Üniversitesi Sürekli Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde müdür yardımcı olarak çalışmaktadır. Çeşitli kurumlarda, çalıştay ve kongrelerde stres ve stresle başa çıkma yöntemleri, kitle psikolojisi, iletişim becerileri gibi konularda eğitimler vermiştir.

Eğitim Tarihi

21 Mart 2021 Saat 20.00

Eğitim Süresi

1.5 saat

Eğitim Yeri/Ortamı

Çevrimiçi Online

Belgelendirme

Eğitim sonunda devam koşunu sağlayan kursiyerlere “Katılım Belgesi” verilecektir.

Devam Mecburiyeti

%100 devam mecburiyeti vardır.

Sınav Durumu

Sınav yapılmayacaktır.

Kontenjan: 150 kişi ile sınırlıdır.

Ücretlendirme

Ücretsizdir.

Programa Giriş ve Kullanıcı Bilgileri:

Kayıt yaptıran tüm katılımcılar için Kullanıcı Adı ve Şifre Bilgilendirmesi;

Sisteme giriş için Kullanıcı adı ve Şifre bilgileri eğitim öncesinde kayıt sırasında vermiş olduğunuz mail adresine gönderilecektir.

Program Giriş Linki;

eders.bartin.edu.tr

Durdane AKKAŞ

dakkas@bartin.edu.tr

ONLİNE KAYIT YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.